Коктейл ÖxnÄs temptation – Алкохолен коктейл

ÖxnÄs temptation е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл ÖxnÄs temptation е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл ÖxnÄs temptation, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече
10 полезни съвета за ефективно управление на времето си

10 полезни съвета за ефективно управление на времето си

Управлението на времето е една от най-важните умения за постигане на успех и продуктивност. Сигурно сте изпитвали дневния стрес и дните, когато сте постигнали по-малко, отколкото сте планирали. Но не се безпокойте, това се случва на повечето от нас. Ето няколко полезни съвета за управление на времето ви, които ще ви помогнат да постигнете повече…

Виж повече

Коктейл Monsoon – Алкохолен коктейл

Monsoon е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Monsoon е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Monsoon, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл Hat trick #1 – Алкохолен коктейл

Hat trick #1 е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Hat trick #1 е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Hat trick #1, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл New york lemonade – Алкохолен коктейл

New york lemonade е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл New york lemonade е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл New york lemonade, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл Toronto orgy – Алкохолен коктейл

Toronto orgy е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Toronto orgy е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Toronto orgy, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече
nature

Една истинска приказка: Камбаните Резиденшъл Парк

Камбаните Резиденшъл Парк е жилищен комплекс, разположен в полите на Витоша, в непосредствена близост до парк „Камбаните“. Комплексът е заобиколен от борова гора, с открити гледки към Витоша, София и Стара планина, като същевременно предлага бърз и удобен достъп до Околовръстен път и Бизнес Парк София. Ако сте от хората, които биха дали всичко, за…

Виж повече

Коктейл Canyon quake – Алкохолен коктейл

Canyon quake е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Canyon quake е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Canyon quake, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече