Коктейл Champagne gem – Алкохолен коктейл

Champagne gem е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Champagne gem е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Champagne gem, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл Mikado – Алкохолен коктейл

Mikado е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Mikado е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Mikado, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече
picture

„Деца на въображението“

Ние от uni-muni се възхищаваме искрено на автори и художници, които постигат грандиозни успехи, в основата на които е вложено тяхното сърце. „Деца на въображението“ вече може да бъде открита в книжарниците, а от 1 юни и „Лична история на изкуството“ – видяна в  зала „Райко Алексиев“ на СБХ. Виртуозният художник Греди Асса открива своя изложба, вдъхновена…

Виж повече

Коктейл Negroni cocktails – Алкохолен коктейл

Negroni cocktails е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Negroni cocktails е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Negroni cocktails, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Какъв е ip адресът на моя рутер

Трябва ви ip адреса на вашия рутер или искате да знаете с какъв ip апред да се вържите към вашата мрежа. Вътрешният или lan-ip адрес е нормално да е настроен по подразбиране и ако не сте правили промени по настройките на рутера

Виж повече

Коктейл Acadian mead – Безалкохолен коктейл

Acadian mead е популярен Безалкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Acadian mead е лесен за приготвяне Безалкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Acadian mead, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл Polar bear #2 – Алкохолен коктейл

Polar bear #2 е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Polar bear #2 е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Polar bear #2, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл Brown derby – Алкохолен коктейл

Brown derby е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Brown derby е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Brown derby, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече

Коктейл Mojito ii – Алкохолен коктейл

Mojito ii е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Mojito ii е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Mojito ii, рецептата и начина на приготвяне.

Виж повече