Интензивна хидратираща терапия за лице

терапия за лице-esthederm

Проучвания сочат, че нашата кожа се влияе от не малко на брой фактори. Някои от тях са замърсяване, стрес, начин на живот и т.н.
По този повод специалистите препоръчват да се грижим добре за здравето на кожата си и да използваме качествена и подходяща козметика за кожата, която да се погрижи за несъвършенствата.

Освен козметика за лице, е добре да при нужда да се подложим и на по-специфични услуги. Например интензивната хидратираща терапия за суха кожа със следи от стареене. Процедурата трае само 60 минути.

Ефектът от тази терапия е интензивно хидратиране, детоксикиране и енергизиране на кожата. След такава процедура кожата е по-красива и по-силна за дълго време. Тя възвръща цялата си свежест и естествен блясък.

Резултатите от тестовете показват, че 100% от жените забелязват, че кожата им е енергизирана, хидратирана, със здравословен блясък, мека и кадифена кожа, свеж и сияен тен.

Тази терапия е подходяща за всякакъв тип кожа – дехидратирана, лишена от блясък, изложена на градския начин на живот с фини линии и бръчки.

Нашият съвет е да не пренебрегвате грижата за кожата си, тъй като в ранна възраст повечето хора не виждат несъвършенства. За жалост обаче те се появяват на по-късен етап, когато може вече да е късно за реакция.

 

Вижте повече:

Козметика за лице

Козметика срещу пигменти петна

Козметика за почистване на грим

Кремове против бръчки и т.н.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.