градина инструменти

Всичко необходимо за добре поддържана градина

September 19th, 2022 by

Все по-често големи и малки компании използват пластмасови опаковки за храна и съхранение на различни видове продукти, за плодове и заленчуци, бои и лакове и т.н. Освен това все по-често се използват рециклируеми кутии, които по никакъв начин не влияят на околната среда.

ИВ Трейдинг ООД е Българска компания с дългогодишен опит в предлагането на опаковъчни решения за хранително – вкусовата и химическата промишленост.

ИВ Трейдинг е единствен представител за България на испанската група INTERMAS – един от големите световни производители на мрежи за земеделие, индустрия и аквакултури. Тук ще намерите всякакви градински инструменти и пособия, включително всичко необходимо за земеделието ви – засенчващи и предпазни мрежимрежи срещу насекоми и градушка, биоразградими саксии, индустриални мрежи.

Вижте повече в магазина ivtrading.bg.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg