фитнес тренировка, планк

Как работи планкът?

June 22nd, 2022 by

За да сме здрави и енергични е нужно да се погрижим за физическото и менталното здраве едновременно. За радост спортът работи във всички посоки и ни кара да се чувтсваме по-добре.

Не забравяйте, че е трудно само в началото, може би защото не се вижда и усеща ефект. Щастието идва, когато започнете наистина да виждате мускули, както и да усеюате повече тонус и енергия. Ето това е моментът, в който осъзнавате, че си е струвало и че искате това да продължи.

Освен кардио тренировки, има доста интересни упражнения, които на пръв поглед изглеждат лесни и ненатоварващи. Вижте обаче техниката на планка, без значние дали ще го изпълнявате вкъщи или във фитнес залата.

Планк – изумително упражнение, без никакво движение, което изисква участието на всички мускули? Цялото тяло трябва да бъде в отлична координация – от коленете до раменете. Днес ти разкриваме 4-е тайни на перфектната планк позиция. Опитай да подобриш своята следващия път, когато имаш тренировка в залата или у дома.

ПОСТАВИ ЛАКТИТЕ СИ ТАКА, СЯКАШ ИСКАШ ДА ИЗБУТАШ ПОДА ДАЛЕЧЕ ОТ СЕБЕ СИ
За да издържиш по-дълго в планк позиция, е необходимо да застанеш правилно от самото начало на упражнението. Нека тялото ти бъде в перфектно права линия. Ушите, раменете, коленете и глезените ти трябва да бъдат в една равнина. Постави лактите си точно под раменете под 90-градусов ъгъл. Започни като застанеш на длани и колене. Продължи да четеш за планк.

 

Next Level Fitnes е фитнес в София от ново поколение, предлагащ всичко за спортуващите на едно място 🙂

– групови тренировки

– тренировки с инструктор;

– индивидуални тренировки;

– функционални тренировки;

– пилатес и др.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg