Подарете букет с цветя, аранжиран по ваш вкус

букет цветя

Защо букетът с цветя е специален подарък? Защото в него може да присъстват всички цветя и цветове, които вашият любим човек обича, и които ще го накарат да се почувства специален.

Ето няколко варианта:

Кутия с цветя за подарък? Защо не?

Цветята в кутия са подарък, към който не може да остане безразлична нито една дама. При този подарък имаме два компонента – красиво аранжиран букет от свежи цветя и стилна кутия. Дори след като цветята увяхнат, кутията остава и може да се използва като част от декора на дома.

Букет, какво послание ни носи той?

Много често букетите с цветя ни носят различни послания – любов, приятелство, обич, специален човек.. Те зависят от цветята, които сме подбрали за конкретния човек, техните цветове, както и какви детайли са вмъкнати в него.

Вечна роза в купул?

Вечните рози са 100% истински рози, които са преминали през процес на дехидратиране, за да запазят естесвената си красота и свежест без нужда от вода или слънчева светлина.

Те са фантастични за подаръци, защото хората харесват розите и искат да ги запазят възможно най- дълго. Това е идеалният подарък за всеки специален повод или човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.