превод на документи

Какви услуги предлагат преводаческите агенции?

April 8th, 2022 by

Преводаческите агенции предлагат многообразни услуги, свързани с превод и легализация на дкументи, редакция на текстове и т.н.

Ето подробности:

Писмени преводи – на близо 30 езика – експресни, стандартни и икономични срокове. Езиците, с които се работи са разделени на групи и в зависимост от сложността на текста и изискания срок, се формира цена на поръчката.

Легализация на документи – това е заверка на даден документ, която удостоверява истинността на положените върху него подписи и печати. Всеки документ има различен ред на легализация в зависимост от издаващия го орган. Подлежат на заверка както български документи, необходими за чужбина, така и издадени в чужбина документи, които ще послужат в България и са предварително снабдени с необходимите допълнителни печати.

Устни преводи – да, организирате среща, онлайн, по телефон и т.н., и можете да се доверите на професионален преводач, който да ви помогне при необходимост.

Вижте повече за услугите на word-box.net.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg