бренди и коняк

Откъде идва брендито?

February 22nd, 2022 by

Някога замисляли ли сте се откъде идват брендито и конякът? Имат интересна история, както всеки друг алкохол.

Най-впечатляващото от всички брендита се произвежда от .. бяло вино. Да, бяло вино с ниско съдържание на алкохол и висока киселинност. Основният сорт грозде е Юни Блан.
В превод от холандски, бренди означава „изгорено“ вино. И въпреки това, брендито може да бъде направено и от други плодове.

Иначе може да се каже, че конякът е вид бренди, но се отличава значително от останалите видове. В Европа са приети стандарти, според които конякът трябва да бъде направен във френския регион Коняк, от чист гроздов сок или от смляно, но неизстискано грозде.
Той не може да бъде с по-малко от 40% алкохолно съдържание. Технологията при отлежаването гласи, че за да се класифицира една напитка като коняк, то тя трябва да отлежи не по-малко от 30 месеца в дървени бъчви.

Вижте още интересни факти и други изисквани видове алкохол в сайта gooddrinks.bg.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg