catering

Защо да се доверим на кетъринг фирма за нашето събитие

December 14th, 2021 by

Като човек, който е изключително практичен и обича да прави всичко сам, да не казвам думата контролирам :), искам да споделя своя опит покрай последните ми две лични събития.

За предпоследното нямах и секунда свободно време, в което да организирам събитие, да декорирам, да реша с какво да посрещна гостите и изобщо всичко, което трябва да се направи, за да са доволни гостите, а и домакина.

Бях принудена да се обърна към кетъринг фирма, която да поеме всичко това вместо мен. Ами, определено не сгреших. Попаднах на хора, които се вълнуваха повече от мен и които ми предложиха решение за всеки детайл – това са https://ed-catering.com/.

Оказа се, че те предлагат:

Организиране на събития;

Декорация;

Кетъринг;

Цветя за събития и изобщо всичко, което може да ви е необходимо за вашата сватба, бал, рожден ден, семинар и т.н.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg