Курсове по астрология и митология

June 8th, 2021 by

Известно е, че според херметизма, орфизма, платонизма и делфийското учение, чрез дълбоко съзерцание, човек може да достигне до дълбините на безкрайния космос, но единствено тогава, когато съумее да се отърси от оковите на догматизма и започне безпристрастно да изследва самия себе си с помощта на религията, изкуството и науката.

Курсът по астрология и митология е структуриран в пет нива и цели да възроди отдавна прекъснатата връзка между астрологията (най-древната наука) и митологията (най-древната религия), полагайки основните на един нов мултикултурен ренесанс.

Ако имате интерес да се развивате в тази област, Ивайло Банабаков – създател на проекта Astromythology, ще ви помогне да постигнете това.

Запишете се на Курс по астрология сега.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg