Резиденция “Сердика” – много повече от дом за възрастни хора

May 20th, 2021 by

Резиденция Сердика е Дом за възрастни хора, който предлага всичко необходимо, за да се чувстват добре хората, които са настанени в него.

Резиденцията се намира в град Банкя и е сгушена в китен природен парк, „Сердика“. В непосредствена близост до София, локацията е изключително удобна и лесно достъпна. Резидентите могат да се насладят на свеж планински въздух, както и на просторни красиви цветни градини, дълги алеи и пейки за отдих.
Освен всичко това старческият дом предлага и изключително разнообразие от забавления за хората, настатени в него.
Резиденция „Сердика“ разполага със 70 единични и 50 двойни стаи. Те са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, удобна мека мебел, безжичен интерент, кабелна телевизия и тераса.

За резидентите се грижат квалифицирани здравни специалисти от различни области.

Вижте повече за Резиденция “Сердика”:

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg