Трейд Майстер – Иновации в областта на машиностроенето

July 23rd, 2020 by

Фирма „Трейд Майстер” ЕООД е основана през 1995 година, с основен предмет на дейност търговия с компоненти и инженеринг в областта на машиностроенето. Ние сме дистрибутор на продуктите на ROBOTUNITS (Австрия) –иновативна и уникална модулна система алуминиеви профили за създаване на носещи конструкции, линейни задвижвания, работни маси, лентови конвейери, транспортни системи и защитни ограждения.

Следвайки идеологията на ROBOTUNITSТрейд Майстер доставя както отделни компоненти, така и завършени конструкции, по чертежи и техническа документация, предоставени от нашите клиенти.

Ние сме на разположение на нашите клиенти за консултация или съвет, базирани на дългогодишният ни опит.

От 2007 г. Trade Meister започва да разработва и внедрява специализирани машини и технологични комплекси с висока степен на автоматизация. Целта е повишаване на производителността, ефективността и качеството на производство на нашите клиенти. В стратегията ни е заложен модела за пълен поръчков инженеринг (engineering to order) – от задание на клиента, през проектиране, изработване и монтаж, до доставка и въвеждане в експлоатация на машината.

Още информация за Трейд Майстер:

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg