Трейд Майстер – Иновации в областта на машиностроенето

Фирма „Трейд Майстер” ЕООД е основана през 1995 година, с основен предмет на дейност търговия с компоненти и инженеринг в областта на машиностроенето. Ние сме дистрибутор на продуктите на ROBOTUNITS (Австрия) –иновативна и уникална модулна система алуминиеви профили за създаване на носещи конструкции, линейни задвижвания, работни маси, лентови конвейери, транспортни системи и защитни ограждения.

Следвайки идеологията на ROBOTUNITSТрейд Майстер доставя както отделни компоненти, така и завършени конструкции, по чертежи и техническа документация, предоставени от нашите клиенти.

Ние сме на разположение на нашите клиенти за консултация или съвет, базирани на дългогодишният ни опит.

От 2007 г. Trade Meister започва да разработва и внедрява специализирани машини и технологични комплекси с висока степен на автоматизация. Целта е повишаване на производителността, ефективността и качеството на производство на нашите клиенти. В стратегията ни е заложен модела за пълен поръчков инженеринг (engineering to order) – от задание на клиента, през проектиране, изработване и монтаж, до доставка и въвеждане в експлоатация на машината.

Още информация за Трейд Майстер:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.