Underberg: стимулирай храносмилането в само 20 мл.

June 19th, 2020 by

Слоганът на Underberg гласи следното: “Underberg, не може да се опише… той трябва да се опита”. В други случаи, вероятно бихме казали, че криейтив отделът на немския бранд не се е постарал особено много, що се отнася до творението му.

Чували сме къде-къде по-оригинални слогани, но често представляващи празни думи без покритие, макар и звучащи красиво. Там е работата при Underberg – слоганът на този ликьор не е най-великият на света като хрумване, но напълно отговаря на истината.

Би ни отнело твърде много време, за да ви опишем Underberg, но нека опитаме да го направим в няколко думи. Тази малка и симпатична бутилчица от 20 мл., увита в сламена хартия, крие толкова много магия, че в случая размерът определено няма значение.

Вижте целия материал в страницата на https://drinklink.bg/blog/underberg-stimuliray-hranosmilaneto-v-samo-20-ml.html

Вижте още продукти и интересни факти от света на Вино, Водка, Уиски, Джин и др.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg