Как правилно да се грижим за домашния си любимец

June 4th, 2020 by

Много от нас вкъщи имат домашен любимец, който е почетен член на нашето семейство. В един момент осъзнаваме, че тези малки и големи същества, заемат огромна част от сърцатани и са като деца. И разбира се, искаме най-доброто за тях, да са щастливи, обгрижени и защитени.

Днес разговаряме с Д-р Кирил Стефановдоктор по ветеринарна медицина, който ще ни разкаже повече за това как да се грижим за домашните си любимци.

Д-р Стефанов, разкажете ни, с какви пациенти се срещате всеки ден 😊

Нашата практика се занимава с лечение на животни за компания – кучета, котки, зайци, влечуги и декоративни птици. Най-честите ни пациенти обаче са кучетата и котките.

Колко често трябва да ги водим на преглед?

Всеки път, когато стопаните забележат промяна в поведението на домашния си любимец е препоръчително да се потърси помощ от ветеринарен лекар. Самолечението не е добър подход, защото много често различните състояния имат сходни клинични симптоми и могат да бъдат объркани, което да доведе до задълбочаване и усложняване на заболяването. Също така, даването на медикаменти на животни вкъщи, които не са предназначени за ветеринарномедицинска употреба, биха могли да бъдат токсични.

Необходима ли е кастрация на домашен любимец? И ако да, кога е най-правилния момент за това? И трябва ли да полагаме някакви по-специални грижи?

Продължи да четеш тук:

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg