Композитното дърво намира различни приложения

May 21st, 2020 by

Композитното дърво на Артефино се произвежда от дървесни частици и примесени с различни полимери, което прави получения материал издръжлив на променливи климатични условия и температурни амплитуди. Композитното дърво на Артефино е известно със своята екологична насоченост, тъй като съдържа предимно рециклирани суровини, като в същото време не е канцерогенен и не отделя вредни вещества при производство и експлоатация. Вижте къде може да намерите приложение за Композитното дърво:

Фасадни решения

Системата на Артефино за декоративно стенно покритие на фасади позволява бърз монтаж и разнообразни решения, като съчетава красотата на естествената дървесина и издръжливостта на композитното дърво. Те са два типа:

– Фасадни облицовки
– Декоративни фасадни профили

Интериорни решения

– Интериорни облицовки

Системата на Артефино позволява монтаж както по стени така и по таван, което ги прави идеално решение за вашия интериор. Водоустойчивостта на продуктите Атрефино е перфектното решение за по нестандартни изпълнения, където естествената дървесина, не би издържала.

– Декоративни интериорни профили

Също както фасадните декоративните интериорни профили Артефино намират широко приложение – 3D раздвижване на стени, предстенни обшивки с възможност за скрито осветление, решетъчни преградни стени за обособяване на различни кътове в големи помещения и т.н.

Вижте още за Композитното дърво:

Настилки

Огради и парапети

Перголи и градински елементи

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg