Композитното дърво намира различни приложения

Композитното дърво на Артефино се произвежда от дървесни частици и примесени с различни полимери, което прави получения материал издръжлив на променливи климатични условия и температурни амплитуди. Композитното дърво на Артефино е известно със своята екологична насоченост, тъй като съдържа предимно рециклирани суровини, като в същото време не е канцерогенен и не отделя вредни вещества при производство и експлоатация. Вижте къде може да намерите приложение за Композитното дърво:

Фасадни решения

Системата на Артефино за декоративно стенно покритие на фасади позволява бърз монтаж и разнообразни решения, като съчетава красотата на естествената дървесина и издръжливостта на композитното дърво. Те са два типа:

– Фасадни облицовки
– Декоративни фасадни профили

Интериорни решения

– Интериорни облицовки

Системата на Артефино позволява монтаж както по стени така и по таван, което ги прави идеално решение за вашия интериор. Водоустойчивостта на продуктите Атрефино е перфектното решение за по нестандартни изпълнения, където естествената дървесина, не би издържала.

– Декоративни интериорни профили

Също както фасадните декоративните интериорни профили Артефино намират широко приложение – 3D раздвижване на стени, предстенни обшивки с възможност за скрито осветление, решетъчни преградни стени за обособяване на различни кътове в големи помещения и т.н.

Вижте още за Композитното дърво:

Настилки

Огради и парапети

Перголи и градински елементи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.