ДОБАВЕТЕ КЪМ ВОДАТА ЛИМОН И ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА…

February 9th, 2020 by

Водата с лимон е напитка  препоръчвана за всичко – от загуба на тегло до превенция на рак и макар, да не може да  излекува всички болежки  има много причини да я пием.

Добрата новина е, че рецептата за нея зависи от Вас. Може да бъде студена или топла вода с лимон, може да добавим мед или друг подсладител, листа мента, други плодове,  или малко чия ако искаме повечко енергия.

И още по-добрата новина – допълнителните ползите освен приятна разхладителна напитка в горещите летни дни:

Според експерти по хранене, идеалният начин да се пие вода с лимон, за да се извлекат най-много ползи, е водата да е топла с най-малко 1/2 нарязан лимон заедно с корите. Не е нужно да се ядат лимоновите резенчета, но в кората се  съдържат ценни полифеноли, които са антиоксидантни съединения. Те  могат да помогнат за намаляване на теглото.  Добавянето на резенчета от лимон в топла вода помага да се извлекат повече полифеноли, отколкото в студена вода.

Вижте още тук:

Не подценявайте здравословния начин на живот и хранителните добавки, които могат да ви повлияят положително 🙂

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg