Почистване на домове, къщи и офиси

Миене на прозорци и витрини
Професионално абонаментно почистване
Професионално абонаментно почистване на домове, офиси, къщи

Професионалното почистване на домове, къщи и офиси е незаменима услуга в днешни дни. Тя максимално добре спестява време, а често и средства. Трябва да си признаем, че в избора на почистващи препарати, потребителите не винаги успяват от първия път да изберат и намерят най-ефективните дезинфекциращи продукти. За сметка на това, фирмите за почистване са винаги подготвени с богат арсенал от тествани и ефикасни средства за борба срещу всякакви нечистотии – от омазнаяване, упорити петна и наслоен мухъл до пълно унищожаване на бактериите, вредните алергени, инфекциозни разпространители и прах.

Точно поради тази причина, днешните експертни екипи или индивидуални чистачки са отличен способ за справяне със замърсяванията в дома или на работното място. По последни данни, между другото, близо 40% от местното население в столицата, избират ефикасното, професионалното и спестяващото време почистване в София.

Друго, за което може да ви се наложи да извикате чистачи или професионална фирма за почистване, това е почистване на жилищни входове – от стълбището, до всички детайли като парапети, пощенски кутии, и т.н. Още една много добра услуга – това е миенето на прозорци. За щастие много фирми предлагат абонаментно миене на прозорци и витрини на офиси и сгради. Също така в централните райони на по-големите градове като София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, както и на по-малките, със сигурност отделни хора, занимаващи се с почистване на прозорци и витрини, често минават по обектите и предлагат своите услуги. Обикновено и цените варират в зависимост от човека, фирмата и площта на стъклата, които трябва да се измият.

Когато сте преди дилема дали да заложите на абонаментно почистване или на еднократно посещение на обучени, застраховани и свикнали с голямо натоварване в работата си чистачки, е препоръчително да се замислите за личните ви нужи и изисквания в домашната и офис хигиената. Ако имате малки деца или в дома ви живеят и домашни любимци, ние горещо ви съветваме да прибегнете до абонаментното почистване. От друга страна, ако прекарвате повече време в офиса и поддържате сравнително оптимално здравословната среда в жилището си, еднократно почистване в София веднъж или два пъти в месеца са напълно достатъчни за вас.

Предимства на професионалното почистване от фирма

Почистване на къщи, офиси, домове
Защо да наемем фирма за почистване?

Предимствата на професионалното почистване и използването на услугите на експертните и утвърдили се в бранша фирми за почистване са повече от едно или две. Освен конкурентните цени, богатият избор и спестяването на време, наемането на чистачки и преминаване от всекидневни мъки към лесно и безпроблемно абонаментно почистване, ви позволяват да осигурите максимално добри условия за своя дом или офис. Когато става въпрос за жилището ви, качественото миене на прозорци, перфектното излъскване на пода, хигиенизирането на килимите и меката мебел в дълбочина – и ръчно, и машинно – са идеален начин да елиминирате вредните микроби и да бъдете напълно спокойни за своето здраве и това на цялото семейство. От друга страна, създаване на оптимална работна среда чрез щателната дейност на фирмите за корпоративно почистване, ще повишат капацитета на работа на вашите работници, които ще се чувстват много по-добре в офиса или предприятието, а освен това и бързо ще повишат успехите, ефикасните резултати в дейността си и ще носят все повече приходи. Накратко, професионалното почистване на домове, къщи и офиси създава благоприятна и надеждна среда – за живеене и работа – от която всички ние имаме сериозна нужда, но трудно успяваме да осигурим и постигнем. Това е така, защото обикновения човек няма нито необходимото оборудване и комплект от ефикасни средства за почистване, нито достатъчно знания в областта. А повярвайте ни, науката за домашното и офис почистване е необятна. С всеки изминал ден, тази сфера в индустрията се усъвършенства – било то с нови похвати, машини или продукти. Добрата новина е, че всички фирми за почистване следят изкъсо за всички новости в своята дейност. По този начин те осигуряват и на клиентите си максимално удовлетворение от извършените услуги.

Миене на прозорци и витрини

Миене на прозорци и витрини
Миене на прозорци и витрини

Споменахме миенето на прозорци само за да ви дадем пример от гигантската гама предложения за хигиенизиране, която една традиционна фирма за почистване може да ви предложи. В действителност обаче самото професионално миене на прозорци е не просто препоръчително и желателно от гледна точка на перфектни резултати и пълно изтребване на микроскопичните бактерии по гладката и прозрачна повърхност, но и задължително от гледна точка на сигурност. Миенето на прозорци – особено от външната страна – е крайно опасна дейност. Използвайки нестабилни стълби и импровизирани похвати за по-лесно достигане на цялата площ на прозореца може да завърши с инциденти – и то не само като щети на жилището ви, но и сериозни наранявания за самия човек. Не е нужно да рискувате здравето и живота си, защото от днес нататък професионалните почистващи фирми предлагат своите услуги – и най-вече за почистване на прозорци – на достатъчно ниски и преференциални цени. Нещо повече – ако се доверите на експертите, резултатите ще са двойно по-задоволителни от това, което сами можете да постигнете с подръчни материали и без каквато и да е специална техника. Защо да си губите времето и защо да рискувате здравето си в миене, търкане, чистене и премахване на петна, когато някой е готов да свърши това вместо вас срещу невероятно разумни и достъпни цени? Замислете се добре и направете правилния, сигурния и здравословния избор!

Почистване след ремонт и извозване на отпадъци

Съществуват и случаи, в които професионалното почистване на домове, жилища и сгради е напълно задължително. Най-често това се наблюдава при така нареченото почистване след ремонт. Събирането на отпадъци, в този случай, трябва да бъде в специални контейнери. Това е не просто препоръка, а задължителна мярка за еко безопасност, наложена на България от ЕС. С две думи, ако решите да правите ремонт и не използвате професионално извозване на отпадъци, вие рискувате да бъдете дори наказани с административна глоба. Нещо повече – почистването след ремонт е доста по-сложна дейност от възстановяването на хигиена у дома по принцип. Строителните материали често нанасят крайно упорити петна, които могат да бъдат премахнати сам от специални препарати и техника. Що се касае до извозването на отпадъците след строителна дейност, това също трябва да бъде осъществено на определени места – регламентирани със закон. Фирмите за почистване имат пълния списък от тези места и ще свършат част от тежката ви ремонтна работа за нула време!

2 thoughts on “Почистване на домове, къщи и офиси

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.