Домашен майстор и посещение по домовете

ремонти ВиК, електричество, тец
Домашен майстор  - отстраняване на повреди в дома - ВиК, електричество, ТЕЦ
Домашен майстор – отстраняване на повреди в дома – ВиК, електричество, ТЕЦ

Професионалната услуга домашен майстор, която най-често е придружена с екстрата посещение по домовете, е сред най-популярните услуги в днешно време. Наред с абонаментно почистване, предложенията за домашен майстор са лесни за откриване както в по-големите населени места – само въведете в своята интернет търсачка думите  майстор София, майстор Варна, майстор Бургас, майстор Пловдив, майстор Стара Загора или майстор Велико Търново, например и ще ги видите – така и в по-малките градове и села. Тези хора с необходимите знания от специално образование и щателна подготовка в безопасното извършване на дейности като монтажи, поправка на водопроводи или ел. системи, са незаменими помощници във вашето изграждане на перфектен дом, уютна домашна среда и здравословен начин на живот.

Нашият съвет е винаги да се доверявате именно на тях, а не на своите лични догадки, че можете да извършите сами боядисване или поддръжката на електричеството. Експертите знаят какво правят, а вие можете само да си докарате травми или още по-сериозни проблеми и щети у дома или в офиса.

Строителни дейности и ВиК услуги

Строителните дейности и последващите ремонти са неосъществими без домашния майстор и без посещението по домовете. Консултацията по телефона – от приятел или човек, работещ в сферата – не е достатъчна да се справите със задачи като измазване на стени, монтаж на ел. система, профилактика на ВиК и т.н. Нещо повече – в случаи като течове, токови удари и къси съединения, услугата домашен майстор и посещение по домовете е крайно необходима. Тя не е просто препоръчителна, а задължителна. Причината е, че всички в страната домашни майстори извършват своята работа в съответствие с определени технически изисквания, международно признати стандарти, условия за безопасност на труда, та дори и национални закони и директиви на ЕС.

Обикновеният човек трудно би поправил ел. система за правилното функциониране на домашното електричество в съответствие с тези критерии – просто защото не ги знае и не е наясно как да ги предложи. С експертната услуга домашен майстор с посещение по домовете обаче вие ще си спестите невероятно голям труд, време и дори пари. Само си представете какви домашни повреди можете да си нанесете, ако действате саморъчно и еднолично в проверката на ВиК при евентуален теч вкъщи!

Колко струва да наемеш домашен майстор

ремонти ВиК, електричество, тец

Разбира се, финансовата страна на въпроса, често кара хората да прибягват до нежелателни импровизации като отказ да заплащат за услугата домашен майстор. Ще ви кажем още от сега, че това е непрепоръчително и изключително рисковано. От друга страна, поемайки цялата работа върху себе си, вие дори не знаете колко много време би ви отнела тя. Домашният майстор обаче веднага ще назначи посещение в дома ви и ще свърши работата за нула време, а вие ще останете доволни, без да сте намалили с кой знае каква сума семейния си бюджет. Нещо повече – услугата домашен майстор съвсем не е толкова скъпа, колкото си мислете. Само хора, които редовно прибягват до нея са наясно дори, че тя е сравнително ниска като цена в страната ни, а качеството на извършването й е повече от задоволително.

 

Предимства при наемане на домашен майстор

Най-голямото предимство на домашния майстор, обаче си остава неговата комплексна компетентност. Често, мъжете у дома (сигурно и вашия собствен съпруг) си мислят, че могат да се справят с монтажа на климатика или с регулирането на проблема в електричеството. В повечето случаи обаче – ако трябва да сме напълно честни и откровени – те дори не знаят от къде да започнат. В още по-рисковани ситуации, човек даже не осъзнава какъв е проблемът. С тази липса на компетентност и неоправдана смелост, се случват и сериозни проблеми с електричеството, пълно прекратяване на нормалната дейност на ВиК системата и т.н. Наистина ли сте готови на подобен риск – само и само да отложите наложащото посещение по домовете от домашен майстор?

Поправка на ВиК системи, електричество, ел. системи, ТЕЦ

Ако вече сте се съгласили с нас, ще ви изброим и основните услуги, които може да извърши всеки домашен майстор в Пловдив или професионален майстор в София, например. Освен споменатите ВиК системи, електричеството – включително ел. системата на цялото жилище и поправка на отделни уреди – майсторът ще пребоядиса стените ви, ще поправи покрива ви, ще осигури безопасна експлоатация на дадена технология, след като е осъществен нейният монтаж, ще спре течовете, ще направи профилактика на дограмата, а дори и ще ви даде пълна оценка за състоянието на меката мебел, на стените, на пода и на ТЕЦ тръбите. Както виждате, домашният майстор е истински майстор в буквален смисъл и дори да го викнете за посещение по домовете за определена услуга, той ще е винаги готов да извърши и друга поправка, проверка или задача по осигуряването на комфорта и безопасността в жилището ви!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.