Оптимизация на бюджета

Организирайте семейния си бюджет

April 10th, 2014 by

Ако в един момент осъзнаете, че сметките са твърде големи, а изкушенията от нови и нови покупки като дрехи, бебешки продукти или подарък за вашия партньор, постоянно чукат на вратата ви, то май е време да помислите за оптимизиране на семейния си бюджет и да се научите как да управлявате парите си.
Първото, което трябва да се научите да правите е да водите своите сметки и да умеете да ги анализирате. Добра идея е да направите таблица с приходите и разходите си и там да водите всички битови сметки, плащания, които правите и въобще да имате ориентир къде отиват вашите пари.
Пазете история на месечните или седмични разходи и се връщайте назад за да видите как се променят нещата или как се движите с оптимизацията.
След като посъберете горната информация, минете по съответните пера и анализирайте много внимателно всяко плащане, което правите. Тук е важно да помислите дали някои от разходите не могат да отпаднат или поне по някакъв начин да се намали плащането по тях.
Интересни примери и възможности за горното са примерно да преусмислите и минете към нов по-добър план за мобилния си телефон. Друг вариант е да минете към енергоспестяващи крушки вкъщи или пък друг начин, с който да пестите енергия. Откажете се от някои дреболии, които ви струват много, но можете без тях и т.н.
Могат да се направят хиляди неща. Важно е след всеки месец да анализирате как се движите. Друго важно е да помислите и върху приходната част и това как тя може да бъде оптимизирана в положителна посока.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg