Раздяла с гаджето

Как да разберете, че приятелят ви иска раздяла

March 20th, 2014 by

Връзките могат да започнат прекрасно. Но понякога нещата се така се влошават, че Вие да не успеете да ги поправите, защото е прекалено късно. Определени знаци биха могли да Ви помогнат да разгадаете намеренията на Вашия приятел. Вижте повече за тях.

Наблюдавайте промяната на поведението. Той може да започне да се държи по-различно и то в негативна посока. Ако преди е бил мил, но сега е започнал да се държи грубо или да не Ви обръща внимание, е добре да преосмислите връзката си.

Търсете промени и в поведението на неговите приятели. В много от случаите приятелите му знаят повече за Вашата връзка отколкото Вие знаете. Помислете дали те не се държат по-особено с Вас. Можете дори да ги попитате дали не знаят нещо по въпроса.

Проверете дали той не ходи някъде без Вас. Напълно възможно е старите двойни срещи да се превърнат в мъжки вечери. Той може да започне да си прави планове със своите приятели за сметка на Вашето общо време заедно. Помислете дали той не е започнал да отменя срещите с Вас.

Обърнете внимание на разговорите си. Задайте си въпроса дали са толкова интересни, колкото са били преди, и дали той не е започнал да бърза да затваря, докато сте на телефона. Ако е винаги твърде зает, за да си поприказвате, това също може да е знак.

Погледнете и на неговото поведение, ако има жени наоколо. Ако върти очи или флиртува с тях пред теб, е време да продължите напред – без него!

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg