Как да разберете, че приятелят ви иска раздяла

Раздяла с гаджето

Връзките могат да започнат прекрасно. Но понякога нещата се така се влошават, че Вие да не успеете да ги поправите, защото е прекалено късно. Определени знаци биха могли да Ви помогнат да разгадаете намеренията на Вашия приятел. Вижте повече за тях.

Наблюдавайте промяната на поведението. Той може да започне да се държи по-различно и то в негативна посока. Ако преди е бил мил, но сега е започнал да се държи грубо или да не Ви обръща внимание, е добре да преосмислите връзката си.

Търсете промени и в поведението на неговите приятели. В много от случаите приятелите му знаят повече за Вашата връзка отколкото Вие знаете. Помислете дали те не се държат по-особено с Вас. Можете дори да ги попитате дали не знаят нещо по въпроса.

Проверете дали той не ходи някъде без Вас. Напълно възможно е старите двойни срещи да се превърнат в мъжки вечери. Той може да започне да си прави планове със своите приятели за сметка на Вашето общо време заедно. Помислете дали той не е започнал да отменя срещите с Вас.

Обърнете внимание на разговорите си. Задайте си въпроса дали са толкова интересни, колкото са били преди, и дали той не е започнал да бърза да затваря, докато сте на телефона. Ако е винаги твърде зает, за да си поприказвате, това също може да е знак.

Погледнете и на неговото поведение, ако има жени наоколо. Ако върти очи или флиртува с тях пред теб, е време да продължите напред – без него!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.