Обяснение в любов

Как да се обясня в любов

February 26th, 2014 by

Да кажеш на някого, че го обичаш си е голяма работа. Любовта е нещо, което трябва да се споделя и за което да се говори, но не винаги на нея се отвръща със същото. Тя е най-щедрото чувство на света. Ето как да говорите за любовта:
Признайте пред себе си, че сте склонни да го кажете. Ако сте сигурни, че вече сте напълно готови да го направите, когато времето настъпи, няма да се двуумите. Никога не планувайте какво точно ще кажете. Ще звучи прекалено репитирано и изкуствено.
Бъдете непринуден. Фразата „Обичам те” говори сама за себе. Всякакви допълнителни излеяния ще прозвучат като някакви доказателства пред самите вас в истинноста на думите. Ако все пак искате да вкарате малко романтика, направете го по-кратичко и мило. „Обичам те повече от каквото и да е друго на света и това ме влудява” е по-добре от „Обичам те толкова много! Искам да прекарам живота си с теб. Ние сме един за друг”.
Бъдете подготвени и на отвхърляне. Случва се и за съжаление, това е по-честият развой на събитията. Нека да си го кажем – от отхвърлянето боли. Единственото нещо, което можете да направите в подобна ситуация, е да не забравяте, че обичате този човек въпреки всичко. Може би, той или тя има нужда от време, а може би има друг човек. При всички случаи, по-добре е да кажете, че обичате някого, защото е така, а не от съжаление или вина. В крайна сметка, дори да Ви отхвърлят, поне не ви лъжат. И запомнете, ако някой не ви обича, то друг е готов да ви даде безусловна любов, за която мечтаете. Успешен лов на всички!

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg