съвети интервю за работа

Как да преодолеем страха по време на интервю за работа

February 26th, 2014 by

Подготвата за интервю за работа може да бъде наистина много стресиращо. С удачното проучване и тренировка предварително обаче, вие бихте могли да сте готови за каквото и е да бъдещо интервю. Търсенето на работа и поканата за интервю понякога са плашещи. Запомнете, че е особено важно да сте спокойни и просто да бъдете себе си. Не забравяйте за своите положителни страни и акцентирайте върху причините защо бихте могли да сте идеално попълнение в екипа на компанията, за която е насрочено интервюто. Следвайки няколко практически стъпки и усланяйки се на определени разтоварващи техники, вие ще успеете да се справите с всяко бъдещо интервю.  Хвърлете им един поглед и преодолейте страха си по време на интервюата за работа, които ви предстоят.

Проучете добре позицията, за която кандидатсвате. Дори сте напълно запознати с нея, опитайте се да намерите още допълнителна информация, за да прецените какви ще са евентуалните въпроси, които ще ви зададат.

Отпуснете се в деня на интервюто. Направте няколко разтоварващи упражнения, за да изпуснете парата. Прегледайте бележките си още веднъж и не забравяйте да се успокойте.

Запишете си всичко, което вие бихте желали да попитате преди интервюто. Ако сте наясно какво искате да знаете, ще улесни събеседването и ще ви накара да се чуствате много по-подготвени.

Репетирайте част от въпросите, които искате да зададете или пред огледалото, или пред някой близък или познат.

Подберете облеклото, с което ще се явите на срещата, няколко дена преди нея. Дрехите трябва да са едновременно и удобни и подходящи, за да изглеждате надеждни и представителни.

Дръжте се уверено и запомнете, че усмивката е много важна по време на интервюто. Успокойте се и бъдете себе си. Не забравяйте да зададете въпросите си и знайте, че интервюиращите също са хора. Най-вероятно те също са притеснени!

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2021 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg