интервю за работа

Добро впечатление по време на интервю за работа

February 28th, 2014 by

Получаването на мечтаната работа изисква няколко важни подхода. Търсещите работа винаги се надяват да направят отлично впечатление на своя потенциален работодател. Обикновено на него са му нужни само няколко минути, за да си изгради мнение за Вас. За да се презастраховате в получаването на оферта за желаната работа, е нужно да се погрижите за някои неща предварително. С малко помощ сега Вие бързо ще разберете как да направите добро впечатление по време на интервю.

Подгответе се предварително. Проучете компанията, за която се надявате, че ще работите. Познаването на нейната същност и история ще впечатли интервюиращия. Той ще забележи ентусиазма Ви за работа. Повечето работодатели оценяват всеки сериозен служител, който сам взима инициативата за допълнителна позитивна дейност в компанията. Освен това е добра идея да си набележите и Вие самите няколко въпроса, които да зададете на отсрещната страна. Така ще бъда изчистени всички неясноти относно бъдещата Ви позиция.

Заложете на прекия контакт очи в очи. Ако погледът Ви блуждае в различни посоки или се разсейвате от странични неща, интервюиращият ще го приеме за негативно отношение. Ако слушате внимателно, ще създадете впечателение, че проявявате интерес. Фокусирайте се върху всичко, което Ви се казва, защото после, могат и да Ви изпитат.

Облечете се подходящо за интервюто. Работодателтие очакват убедителен професионализъм от работниците си. Избирайки строг дрескод най-често е печалившата стратегия за създаване на добро впечатление. Понякога, външният вид е по-показателен от изречените думи. Ако се чудите какво да облечете, помнете, че винаги е по-добре да прекалите с добрата визия, отколкото да изглеждате небрежно.

Говорете за настоящи събития. Това ще покаже на интервюиращия, че сте в течение на нещата и че осъзнавате важните фактори, които влияят на живота на всеки един от нас. Нещо повече – така, ще разчупите леда, ако сте притеснени. Помнете, че разговорът трябва да бъде искрен и непринуден. Ако съумеете да поддържате приятен диалог с интервюиращия, това означава, че той е позитивен и добре нагаждащ се с останалите работодател.

Изпратете благодарствено писмо на интервюиращия в края на деня. Дори да не Ви назначат сега, ще Ви запомнят. Ако евентуално се освободи позиция, интервюиращият може да Ви сметне за подходящ, тък като сте създали приятно впечатление. Не всички кандидати изпращат такива писма. Наред с това, тези благодарствени думи са отличен плюс в борбата с конкуренцията.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg