Коктейл Jack mi up – Алкохолен коктейл

April 19th, 2013 by

Jack mi up е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Jack mi up е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Jack mi up, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Jack mi up, трябва да си набавите следните продукти:

1 1/2 oz. Applejack
1/2 oz. Midori melon liqueur
3 oz. 7-up

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Shake Apple Jack and Midori gently. Add 7-Up. Serve straight up.

Освен cocktail Jack mi up, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg