Коктейл Pink banana – Алкохолен коктейл

January 7th, 2013 by

Pink banana е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Pink banana е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Pink banana, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Pink banana, трябва да си набавите следните продукти:

1 oz. Crème de banana
5 oz. Pink lemonade

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Fill glass half way with ice. Pour in 1 oz. of creme de banane and then 5 oz. of pink lemonade.

Освен cocktail Pink banana, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg