Коктейл Jagermonster – Алкохолен коктейл

December 29th, 2012 by

Jagermonster е популярен Алкохолен коктейл, който се приготвя в почти всеки бар по света. Коктейл Jagermonster е лесен за приготвяне Алкохолен коктейл. Вижте по-долу съставките на коктейл Jagermonster, рецептата и начина на приготвяне.
За да приготвите Алкохолен коктейл Jagermonster, трябва да си набавите следните продукти:

1 dash Grenadine
1 Ice cubes
4 oz. Orange juice
2 oz. Jagermeister

Приготвянето на коктейла може да стане като спазвате следния начин на приготвяне и добавяне на отделните съставки от рецептата:

Fill glass with crushed ice. Add orange juice, jagermeister, and dash of grenadine. Stir well and enjoy.

Освен cocktail Jagermonster, в сайта може да видите и много други рецепти за алкохолни, безалкохолни коктейли и шотове. Освен нужните съставки, може да се научите и как да приготвяте коктейлите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg