Тунинг на автомобил.

October 22nd, 2012 by

Думата тунинг идва от английски и означава настройка или по-точно настройване.

Най-общо когато става дума при тунинг на автомобил говорим за външни (оптични) и вътрешни (по-двигателя) настройки и модификации на автомобила с цел той да изглежда по-добре, по-уникално и да засилим и оптимизираме неговите параметри и характеристики.

Най-често оптичните модификации или оптичен тунинг засягат външния вид на автомобила, както и интериора. Могат да бъдат от леки акценти на някои от елементите до цялостна смяна на визията, стила на колата. Това включва и добавяне на елементи, приспособления, панели, звук, видео и т.н.

При тунинговането на двигателят итехническите параметри на колата пък се цели оптимизиране и постигане на по-високи показатели най-вече при скоростта, мощността на автомобила.

Тунинговане на автомобили предлагат различни специално и не толкова специално заниващи се с това сервизи и студиа. Изработване и модифициране на един наистина класен автомобил изисква много познания, умения, практика и часове работа. Разбира се това не е и никак евтино.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg