Обслужване на автомобил – какво да правя

October 15th, 2012 by

Току що сте си взели нов или на старо автомобил и искате да знаете какво трябва да правите за да го обслужвате и поддържате?

Подръжката на автомобил от водача не е никак сложно нещо. Трябва просто да знаете няколко неща и да си ги следите.

Първото важно нещо е документи и плащания към автомобила. Важно е всичко да ви е изрядно, когато пътувате, а именно: платени данъци, застраховка гражданска отговорност, винетка, ако се пътува по пътища, които я изискват (извънградско), автокаско ако имате намерение да си правите и разбира се заверен технически преглед. Следете си кое кога изтича и просто не изтървайте да ги подновявате.

Другото важно нещо е автомобилът да ви е изправен. Добре е да си имате сервиз, който ви обслужва автомобила и периодично да ви правят преглед на автомобила.

Важно е и като шофьор да си следите показателите на автомобила, както и течностите. Преглеждайте казанчетата за антифриз и течност за чистачките и доливайте до маркировките, ако е необходимо. Проверявайте маслото със щеката за масло и ако е необходимо диливайте. Също така следете и кога трябва да се сменят масла, филтри, ремъци и не забравяйте да ги сменяте.

Проверката за течности е добре да става поне веднъж месечно или преди голямо пътуване.

Друго, което може да правите е да поддържате автомобила си в добър външен вид и вътрешно почистен. За целта може да го миете сам или периодично да ходите на автомивка, в която да правите почистване.

Ами общо взето това е във връзка с подръжката на вашата кола. Никак не е сложно, но не трябва да се забравя, че колата си иска своете, не е само за каране.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg