Как да си сменя гумите на колата

October 2nd, 2012 by

Смяната на гума не е толкова сложна процедура. Просто трябва да следвате няколко стъпки и може да се справите съвсем лесно със задачата.

Първото нещо, което трябва да направите е да се уверите дали имате нужните инструменти за смяна на гумата. Трябва ви подходящ ключ за болтовете на гумата, крик и разбира се да имате читава резервна гума.

За да смените гумата включете колата на скорост (без да е запален двигатялт) и се уверете, че ръчната спирачка е вдигната.

Уверете се че терена където ще сложите крика не е кален и мек и няма да се пързаля за да не поднесе колата когато я вдигнете.

Намерете удобно място за крика под колата, близо да съответната гума.

Преди да вдигнете и да отлепите колата, разхлабете малко болтовете на гумата. След това вдигнете колата и доразвийте четирите (петте) болта.

Демонтирайте старата гума и сложете новата на нейното място.

Следва затягане на болтовете и свалянето на автомобила. След като го свалите от крика, дозатегнете пак много добре болтовете.

Това е всичко.

 

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg