Какво е чип тунинг

October 29th, 2012 by

Както споменахме в предна наша статия, тунингът е специална модификация на автомобил и промяна на стандартното оборудване, визия, стил и параметри на двигателят на автомобил.

Когато говорим за чип тунинг имаме предвид една специална настройка на двигателят на автомобила и по-специално на софтуера, който управлява неговите системи. Чип тунинг може да се прави на коли с компютъризирано управление. При по-стари модели се налага смяна на чипа, а при по-нови директно той може да се препрограмира с подходящ софтуер.

Чипът е елемент от тази компютърна система на автомобила в който се съхранява енергонезависима памет на автомобила и настойките му. Промяна на тази памет и настройки, понякога дават по-добри параметри на автомобила, като например вдигане на мощността на двигателя и махане на някои ограничения.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg