Автокасетофон – как се монтира

October 8th, 2012 by

Aко току що сте си купили кола и искате да и сложите нов автокасетофон или пък сте решили да смените стария, тук ще ви представим няколко неща, които е добре да знаете.

Когато си купувате автокасетофон се поинтересувайте и за следните две неща:

1. Има ли включен монтаж в цената? На някой места е включен и си мълчат или дори да не е включен може да спести проблеми дори и да се доплати.

2. Има ли обвързване на гаранцията за монтаж в конкретен сервиз. При някои продавачи, гаранцията не важи, ако не е монтиран в лицензиран сервиз, така че по-добре попитайте.

Ако все пак се налага да си го монтирате сами, потърсете информация в интернет дали някой не е писал за монтаж на конкретния модел. В много случай, монтажът се изразява в свързване на една евробукса + прикачване на кабелчето за антената.

Ако в автомобила нямате евробукса, може да се наложи да си купите така и да си я сложите, защото иначе трябва да свързвате всяко кабелче едно по едно.

Най-общо казано, това което имате да правите е да вържете колонките към съответните изводи на автокасетофона, след това да свържете захранващия кабел и разбира се антената.

Ако просто сменяте стария автокасетофон с нов, нещата обикновено опират до разкачване на старото устройство и закачване на новото.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg