Как се прави уеб сайт

August 24th, 2012 by

Повечето компании и фирми вече имат уеб сайтове в интернет и чрез тях достигат все повече и повече клиенти. Така те реализират продажби на своите стоки и услуги. Как обаче се прави уеб сайт и можем ли да се справим сами?

Отговорът е да! Ако сте решили да си направите сами уебсайт, разбира се ще трябва да се потрудите и да разберете как работи интернет и как вие да работите с него.
Първото, което трябва да направите е да си изясните какво е домейн (тоест името или адреса на сайта) и хостинг (тоест мястото където са качени файловете) и също така как домейна се насочва към хостинга за да чете въпросните файлове.
Другото, което трябва да направите е да научите поне бегло html. Това е език или да кажем последователност от команди, които казват на вашия браузър какво има във вашия сайт, кое е снимки и от къде да се вземе, кое е адрес и на къде да води и така нататък.
Тези няколко неща могат да ви дадат основата и буквално след дни да качите първата си страница в интернет изцяло сами.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg