Какво е Excel и как да го използвам. От къде да започна

August 5th, 2012 by

Excel е програма, която е част от офис пакета на Microsoft office. Освен Excel в този пакет са включени и популярните Microsoft Word, Power Point и други програми.

Excel дава възможността с помощта на таблици да обработвате и въвеждате големи масиви от информация, която може да бъде текст, числа, валути, дати и т.н. Като с помощта на мощни инструменти заложени в програмата и формули може да обработвате всеки един елемент от тази информация.

За да започнете с Excel е най-добре да се снабдите с някоя книжка или ръководство и да го прочетете като в същото време правите примери и упражнения в самата програма за да свикнете. Има и различни задачи за Excel, които може да ползвате като упражнения с цел да напреднете.

Друг вариант е да изкарате курс за работа с програмата.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg