Как се прави screen shot или снимка на екрана в windows

July 15th, 2012 by

Искате да научите как да направите снимка на работния екран или активния прозорец без да инсталирате каквито и да е приложения. В тази статия ще стане дума точно за това.
Ето и направо лесните стъпки с които да си направите снимка на екрана.
Първо намерете клавиша Print screen (изписва се prtsc) и го натиснете, като най-отгоре е прозореца на който искате да акцентирате и да снимате.
След това отидете в менюто старт и след това в Programs. След което отворете Аксесоари и накрая заредете програмата Paint.
Когато тя се отвори натиснете клавиша контрол и докато е натиснат натиснете клавиша V. Би трябвало това което сте снимали от екрана да се появи в програмата. Остава само да напаснете, ако има нещо за редактирате и да запазите картинката с помощта на менюто File – Save as.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg