Топ източници за привличане на трафик към сайт

June 30th, 2012 by

Ако имате сайт или блог в интернет, съвсем нормално е да искате да вкарате колкото се може повече трафик към него. Ако той пък е таргетиран, става страхотно.
Посещаемостта и монетаризацията са едни от най-важните неща, когато правите уебсайт.
Ето няколко възможни източника на трафик:
Google – ако се научите как да пишете и ако следвате простите правила на гугъл за качествено съдържание, той може да ви се отплати с много и качествен трафик.
Социални мрежи – безспорно тук силата е facebook, но не отстъпват и twitter и други социални мрежи, които могат да ви вкарат наистина полезен и качествен трафик. Да не забравяме и някои сайтове за социален bookmark.
Бюлетин – създавайки си качествена аудитория и абонати за вашия нюзлетър, по-късно може да я облъчвате с интересни неща от вашия сайт. Така потребителите ще се връщат към вас.
Партньорски сайтове – линкове от сайтове, които са с вашата тематика са много полезни. Тях може да си добавите примерно като гост-автори със статия или по друг начин в зависимост от сайта.
RSS feeds – има потребители, които разбират за новото от любимите си сайтове чрез рсс. Научете вашите потребители също да го правят.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg