Топ източници за привличане на трафик към сайт

Ако имате сайт или блог в интернет, съвсем нормално е да искате да вкарате колкото се може повече трафик към него. Ако той пък е таргетиран, става страхотно.
Посещаемостта и монетаризацията са едни от най-важните неща, когато правите уебсайт.
Ето няколко възможни източника на трафик:
Google – ако се научите как да пишете и ако следвате простите правила на гугъл за качествено съдържание, той може да ви се отплати с много и качествен трафик.
Социални мрежи – безспорно тук силата е facebook, но не отстъпват и twitter и други социални мрежи, които могат да ви вкарат наистина полезен и качествен трафик. Да не забравяме и някои сайтове за социален bookmark.
Бюлетин – създавайки си качествена аудитория и абонати за вашия нюзлетър, по-късно може да я облъчвате с интересни неща от вашия сайт. Така потребителите ще се връщат към вас.
Партньорски сайтове – линкове от сайтове, които са с вашата тематика са много полезни. Тях може да си добавите примерно като гост-автори със статия или по друг начин в зависимост от сайта.
RSS feeds – има потребители, които разбират за новото от любимите си сайтове чрез рсс. Научете вашите потребители също да го правят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.