Европейско първенство по футбол – Евро 2012

June 17th, 2012 by

В момента се играе европейското първенство по футбол. Тази година то се провежда в Украйна и Полша. Това европейско първенство е четиринадесето подред. Общата кандидатура на Украйна и Полша беше избрана от изпълнителния комитет на УЕФА още през 2007 година в Уелс.

Подробна информация за Полша като домакин и какво тя може да предложи за Евро 2012 може да откриете тук.
Всичко за Унгария, нейните красоти и стадионите които предлага, както и малко повече за страната може да намерите на този линк.
Мачове и програма на първенството пък има в worldsportevents.net

Провеждането на европейско първенство в две държави не е прецеден, а се случва за трети път. Преди това сме били свидетели на европейско първенство в Белгия и Нидерландия през 2000 година, а през 2008 то беше в Австрия и Швейцария.
Участващи отбори са 16 са на брой, които ще си оспорват титлата европейски шампион в рамки на около един месец.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg