Профил в сайт за запознанства – как да си направя регистрация

February 5th, 2012 by

Сайтовете за запознанства са места в интернет на които много хора се регистрират с цел да намерят своята половинка, неангажираща връзка, приятелство или просто да се позабавляват и побъбрят с някой. Милиони хора по света имат профили в такива сайтове и вероятно стотици хиляди и милиони връзки са се зародили в тях. В наше време не трябва да се подценява силата на тези сайтове и няма нищо лошо в това, те да са място където можем да срещнем някой.
В зависимост от характера на сайта, а и от вашите цели на запознанство, регистрацията и попълването в подобен сайт протича през различни фази.
Най-първото, което трябва да направите е да изберете сайтът в който искате да се регистрирате. В българския интернет популярните сайтове за запознанства са няколко като отзивите за тях са различни и общо взето е въпрос на свикаване.
Който и да изберете, не бързайте с регистрацията и разгледайте това което може да се види без да сте регистриран.
Ако решите, че това е вашия сайт, може да последвате линка “регистрация” и да попълните исканите име, парола, имейл адрес, години, град и пол. Това горе долу е основната базова регистрация. След като потвърдите акаунта си във вашия мейл, ще имате възможност да попълните много повече данни за вас и вашия профил, снимки, както и какво търсите в сайта.
Тук остава на вас да прецените до колко информацията, която споделяте ще е искрена и реална или ще си сложете някаква мацка. Общо взето от това зависи и после на какви контакти ще попадате и как ще гледат останалите хора на вас.
Разбира се винаги имайте едно на ум, че някой от нещата веднъж изтекли в интернет, могат да бъдат изпозлвани злонамерено и това да ви създаде някакви проблеми.
След като попълните своя профил според това какво сте решили да пишете, може да започнете с първото си търсене и първите си профили, които заговаряте на база вашето търсене.
С времето ще задобреете и ползването на сайта ще ви стане лесно, а може и приятно.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg