От къде да свалям

February 8th, 2012 by

Свалянето на различни файлове от интернет може да стане по много начини. Най-популярни на този етап са торентите и торент сайтовете.
Идеята при тях е че на самия сайт е качен торент. Това представлява малък файл, който зареден в торент програма за сваляне ви свързва с други потребители, които физически притежават желания файл и вие може да си го свалите практически от тях, т.е. на самия сайт не се съдържа дадения файл, а само пътечката до други потребители от които може да го свалите.
За да сваляте от торенти от торент сайт и после за да свалите файла, който стои зад дадения торент, вие трябва да имате торент програма. Такива са примерно bitcomet или µTorrent.
След като инсталирате програмата на вашия компютър, следва да влезете в торент сайт и да си направите търсене на това, което желаете.
Когато намерите, кликнете върху името и свалете торента. Дайте му да се отвори с торент програмата, която свалихте и инсталирахте и би трябвало автоматично да започне да се тегли. Това е.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg