Как се пращат документи

Ако трябва да изпратите документи на някой по интернет, най-лесния начин е да му ги изпратите по email. За целта трябва да имате ваш регистриран email адрес, както и адреса на получателя.
Друго, което е нужно е да сканирате въпросните документи или да ги подготвите като файлове. Имайте предвид, че електронните пощи имат ограничения на размера на файловете, които изпращате. Това е обикновено 10мб, а някъде е и повече или по-малко.
За да изпратите документите, трябва да отворите пощата и да се логнете в мейла си. След което дайте на бутона за писане на ново писмо.
След като се отвори формата за писане, ще имате възможност или бутон за прикачване и на файлове към писмото. Натиснете го. Ще се отвори форма за търсене на фйалове във вашия компютър. Намерете тези които искате да пратите и ги прикачете към писмото.
Повтаряйте действието докато прикачите всички снимки които желаете и след това се върнете в самото писмо, допишете текста към него, както и не забравяйте да впишете email адреса на човека, който трябва да ги получи. Остава ви само да натиснете бутона изпрати

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.