Как се прави плейлиста в youtube.com

February 5th, 2012 by

Youtube.com е популярен сайт за споделяне на видео съдържание. Сайтът е собственост на google от няколко години и съдържа милиони клипчета с всякакво съдържание и тематика.
В него всеки може да качи домашно заснето клипче, което едиснтвено трябва да не нарушава правилата им за качване на видео, както и имат изисквания за големина и формат.
Друга много полезна опция е възможността да си създадете плейлиста или различни плейлисти с клипчета групирани по съдържание, които да си пускате да гледате.
За да направите плейлиста, преди всичко трябва да имате регистрация в сайта youtube или поне гугъл акаунт, който да асоциирате с youtube и който да използвате. Когато го направите ще може да създадете плейлиста.
Самото създаване на плейлист, освен от меню плейлисти във вашия youtube профил може да стане и по следниия начин:
Първо отворете клипче, което искате да вкарате в плейлистата. Под самото видео има бутон “Добавяне към ” (ако сте в българския вариант). Когато цъкнете на този бутон ще видите плейлистите които имате създадени до момента и имате възможност да добавите клипчето в плейлиста който искате.
Ако нямате създаден плейлист, от същото падащо меню има опция Add to new playlist, която ще ви даде възможност да създадете нов плейлист и после да добавите клипчета в него. Всяко следващо клипче може да добавяте аналогично към плейлистта който искате.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg