Как се прави компот

February 8th, 2012 by

Компотът е десертен продукт от подсладени плодове, които са консервирани да издържат повече от нормалното и да се използват като зимнина (запас).
Копотът се приготвя горе долу по следната технология:
Първото, което трябва да направите е да измиете съдовете – бурканите, в които ще затваряте плодовете. След това подгответе плодовете като ги измиете добре и ги нарежете и отделите костилките.
В буркана се слагат плодовете като се подреждат плътно.
След това плодовете се заливат със горещ захарен сироп в съотношение 1 литър вода, 800 грама захар и това би трябвало да стигне за около 6 буркана.
Веднага след захарния сироп, бурканите се затварят и се стерилизират 15 минути в гореща вода (80 градуса).
След като топлинната обработка приключи, не бързайте да вадите бурканите. Нека се темперират и да не се изваждат на студен плот или повръхност за да не се пръснат бурканите.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg