Как се прави клипче

February 8th, 2012 by

Може би сте гледали хилядите и милиони клипчета в интернет и в сайтовете за видео споделяне. При тях на някакъв обикновено музикален фон върви видео или снимково съдържание, като може да има субтитри към него.
Такива клипчета не са толкова сложни за правене и се искат сравнително малко компютърни умения и повече работа и ръчкане.
За да си направите такова клипче, първото, което трябва да имате е самия сценарии да ви е в лгавата или още по-добре да си го нахвърлите някъде да не забравите нещо.
Следващото, което трябва да направите е да си набавите отделните кадри било то снимки или видео, както и да си набавите фоновата музика, глас или всичко, което смятате да използвате в клипчето.
За сглобяването на самото клипче, може да използвате много и различни програми за видеомонтаж. Някой от тях са сравнително прости за работи, а други по-професионални и скъпи и си изискват доста умения за работа. Такава програма за видео монтаж има и в самия windows и си върви с него – windows movie maker. тази програма е изключително лесно за ползване. Просто подреждате отделните кадри, музика, глас, снимки в реда в който желаете и накрая правите клипчето във формат какъвто желаете от възможните в програмата.
Разбира се, винаги може да изтеглите и някой конвертор за видео файлове и да конвертирате в желан от вас фомрат, който не се поддържа от програмата.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg