Как се плаща със sms

February 8th, 2012 by

Много сайтове, както и различни видове рекламни и други игри дават възможността за разплащането със смс. Това са кратки съобщения с добавена стойност и при такива игри и промоции обикновено е обявно колко ще ви струва дадения sms.
Изграденото логика на плащането може да е различна, но общо взето два са по популярните начини:
Първият е вие пращате смс с фиксирана кодова дума на определен кратък номер и получавате уникален код, който да въведе в профила си, в интеренет или в промостраничката. Изпратеният смс ви се е таксувал, а когато въведето кода, вие си активирате исканата услуга.
Вторият вариант е да изпратите смс с уникален номер, който е генериран за вас и срещу него автомотатично ви се активира услугата за която вече сте си генерирали номера.
Разбира се има и други варианти, в които в указанията на играта освен кодова дума, ви се казва какво друго да направите за да участвате или за да активирате нещо.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg