Как да си направя регистрация в paypal

February 8th, 2012 by

Paypal.com е международна система за подсигурени разплащания и мощна платформа, която може да интегрирате за плащане във вашия сайт.
Идеята на тези плащания е, че потребителят се “изкарва” от страницата в която гледа стоката и услугата и се “отвежда” до сигурната страница на paypal, където може да осъществи своето плащане без да се притеснява и след това системата да го върне в сайта в който си е бил.
Paypal си е спечелила доверието на потребителите с времето и се е доказало като един от сигурните начини за плащане в интернет.
Всеки потребител може да си регистрира акаунт в paypal и да получава плащания както и да прави плащания. До скоро получаванията на плащания беше ограничено за България, но от две – три години вече е факт.
В пейпал, може да регистрирате своя дебитна карта (електрон) или кредитна карта и с това да се разплащате в сайтове, които приемат плащане с пейпал почти без да се притеснявате.
За да се регистрирате и да започнете трябва да минете през следните няколко стъпки:
Първо отворте сайта на paypal.com и намерете формата за регистрация (sign up).
Попълнете всичко във формата и активирайте профила си през имейл.
След като го направите ще може да се логнете в сайта и да разгледате профила си. Дава ви се и възможност да регистрирате своята кредитна карта. За целта просто въведете данните от нея които ви се искат, а те са: номер на картата, име на притежателя на картата, валидност на картата и код за сигурност, който е трицифрен и е на гърба на картата.
След като регистрирате своята карта, тя не е верифицирана и с нея може да пазарувате само до определена сума (мисля, че беше 100 евро или равностойността).
За да верифицирате своята кредитна карта в пейпал, ще трябва да минете през процедура за верификация. За целта картата ви ще бъде таксувана с 1,50 евро или долара. Тази транзакция ще се отрази на вашето банково извлечение (може да го изискате от банката си няколко дни след транзакцията) или в електронното ви банкиране. В основание на превода ще има код, който вие трябва да попълните в полето за верификация е paypal. Когато го направите и картата ви бъде верифицирана, сумата по транзакцията ще ви бъде върната по картата.
В някой случай, paypal може да изиска някой допълнителни данни за верификация на профила ви като копие от документ за самоличност, актуално състояние ако сте фирма и други.

Все пак в случай, че се наложи да изпращате писмен превод и легализация на документ, то винаго можете да се обърнете към фирма за превод и легализация.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg