Как да си направя регистрация в epay

February 8th, 2012 by

Epay.bg е българска система за подсигурени разплащания в интернет, която може да интегрирате за плащане във вашия сайт.
Идеята на тези плащания е, че потребителят се отвежда до сигурната страница на epay, където може да осъществи своето плащане без да се ритеснява и след това системата да го върне в сайта в който си е бил.
Epay.bg е система, която се е наложива в България като система за плащане на битови сметки, както и за различни онлайн разплащания.
Първото, което трябва да направите е да си направите регистрация през началната страница на Epay.bg. След каот попълните и потвърдите акаунта си, може да добавите карта, с която да правите разплащанията. Прочетете добре в условията какви точно карти може да добавяте, но най-популярните карти маестро – стават (мисля, че имаше проблем само с карти на обб).
Самата процедура за регистрация е малко сложна от гледна точка сигурност. След като въведете картата си ви се издава специален код, който трябва да отидете на банкомат с bpay възможност да въведете, според инструкциите посочени в сайта и в рамките на 24 часа.
При това плащане на банкомат се таксувате с 1 левче за услугата. След като го направите успешно картата ви ще бъде верифицирана и ще може да се разплащате с epay в интернет.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg