Как да си направя регистрация в epay

Epay.bg е българска система за подсигурени разплащания в интернет, която може да интегрирате за плащане във вашия сайт.
Идеята на тези плащания е, че потребителят се отвежда до сигурната страница на epay, където може да осъществи своето плащане без да се ритеснява и след това системата да го върне в сайта в който си е бил.
Epay.bg е система, която се е наложива в България като система за плащане на битови сметки, както и за различни онлайн разплащания.
Първото, което трябва да направите е да си направите регистрация през началната страница на Epay.bg. След каот попълните и потвърдите акаунта си, може да добавите карта, с която да правите разплащанията. Прочетете добре в условията какви точно карти може да добавяте, но най-популярните карти маестро – стават (мисля, че имаше проблем само с карти на обб).
Самата процедура за регистрация е малко сложна от гледна точка сигурност. След като въведете картата си ви се издава специален код, който трябва да отидете на банкомат с bpay възможност да въведете, според инструкциите посочени в сайта и в рамките на 24 часа.
При това плащане на банкомат се таксувате с 1 левче за услугата. След като го направите успешно картата ви ще бъде верифицирана и ще може да се разплащате с epay в интернет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.