Как да си избера добър автомобилен сервиз?

February 5th, 2012 by

Изборът на добър и евтин сервиз е наистина трудна работа. Ако не говорим за оторизираните сервизи на съответните марки, които в повечето случаи са добри, но наистина в тях цените са горе долу по две, а и рядко се хващат да ремонтират нещо и направо заменят с ново.
В големите градове сервизите са повече, но и цени държат, защото предполагам залагат и на много случайни клиенти, които отиват при тях и не се опитват да “печелят” редовна клиентела.
Ето все пак няколко стъпки за това как да си намерите читав сервиз и да му станете редовен клиент (дано не се налага де):
Първото, което може да направите е да поразпитате приятели къде си ремонтират колите и при какви цени, доволни ли са от услугата и така нататък.
Друго, което може да направите е да си набележите няколко сервиза и да ги попитате колко биха ви взели за конкретна улуга, за колко време биха я свършили и така нататък. При този случай обаче, няма как да се ориентирате за качеството на услугата.
Забележете пред сервиза, който искате да посетите дали има много чакащи коли. Когато сервиза е читам, хората бързо научават за него и той става много посещаван.
Още един вариант е да влезете в интернет и да намерите форума на вашата марка кола. Там не можа да няма отзиви за сервизи, а ако няма, винаги може да попитате. Хората в тези форуми обикновено са отзивчиви и ще ви свършат работа.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

Leave a Reply

© 2022 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg