Как да си избера добър автомобилен сервиз?

Изборът на добър и евтин сервиз е наистина трудна работа. Ако не говорим за оторизираните сервизи на съответните марки, които в повечето случаи са добри, но наистина в тях цените са горе долу по две, а и рядко се хващат да ремонтират нещо и направо заменят с ново.
В големите градове сервизите са повече, но и цени държат, защото предполагам залагат и на много случайни клиенти, които отиват при тях и не се опитват да “печелят” редовна клиентела.
Ето все пак няколко стъпки за това как да си намерите читав сервиз и да му станете редовен клиент (дано не се налага де):
Първото, което може да направите е да поразпитате приятели къде си ремонтират колите и при какви цени, доволни ли са от услугата и така нататък.
Друго, което може да направите е да си набележите няколко сервиза и да ги попитате колко биха ви взели за конкретна улуга, за колко време биха я свършили и така нататък. При този случай обаче, няма как да се ориентирате за качеството на услугата.
Забележете пред сервиза, който искате да посетите дали има много чакащи коли. Когато сервиза е читам, хората бързо научават за него и той става много посещаван.
Още един вариант е да влезете в интернет и да намерите форума на вашата марка кола. Там не можа да няма отзиви за сервизи, а ако няма, винаги може да попитате. Хората в тези форуми обикновено са отзивчиви и ще ви свършат работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.