Как да се справя с хлебарките?

Хлебарките могат да се окажат доста гадна напаст и оттърването от тях да е много трудно, ако веднъж са плъзнали във вашето жилище.
Обикновено има ли хлебарки то вероятно те са в цялата жилищна сграда и за да се унищожат е добре да се третира цялата сграда, а не само вашето жилище, защото след време пак ще се появат.
Все пак има различни препарати и хватки, които може да приложите в дома си. В аптеките и в големите вериги магазини продават различни отрови за хлебарки под формата на препарати за пръскане на помещенията, “храна” за хлебарки съдържаща отрова под формата на къщички, хранилки и т.н.
Също така има и препарати, с които може да напръскате хлебарката, когато я видите.
Друг и смятам доста по-ефективен вариант е да се обадите и да извикате фирма за унищожаване на хлебарки, която може да напръска.
Най-добре е наистина да се уговорите с всички във вашата сграда и да извикате фирма която да обработи цялата сграда, включително и общите части – стълбища, мазета, тавани.

Ако пък имате нужда от ветеринарен лекар за София, може да погледнете сайта mladostvet.com.

One thought on “Как да се справя с хлебарките?

  1. Наистина е най-добре целия блок да се събере и да напръска и то поне два пъти, за да се изтребят всичките. Но проблема е, че все има няколко бабки, които се дърпат и не искат да дадат пари и да си напръскат жилищата. А точно в тях е най-мръсно и най-много се развъждат. Даже съм им казвал, че аз ще им платя само да напръскат. не искали, било отровно. Няма излизане на глава и ние колкото и да пръскаме все извират след време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.