Как да се справя с хлебарките?

February 5th, 2012 by

Хлебарките могат да се окажат доста гадна напаст и оттърването от тях да е много трудно, ако веднъж са плъзнали във вашето жилище.
Обикновено има ли хлебарки то вероятно те са в цялата жилищна сграда и за да се унищожат е добре да се третира цялата сграда, а не само вашето жилище, защото след време пак ще се появат.
Все пак има различни препарати и хватки, които може да приложите в дома си. В аптеките и в големите вериги магазини продават различни отрови за хлебарки под формата на препарати за пръскане на помещенията, “храна” за хлебарки съдържаща отрова под формата на къщички, хранилки и т.н.
Също така има и препарати, с които може да напръскате хлебарката, когато я видите.
Друг и смятам доста по-ефективен вариант е да се обадите и да извикате фирма за унищожаване на хлебарки, която може да напръска.
Най-добре е наистина да се уговорите с всички във вашата сграда и да извикате фирма която да обработи цялата сграда, включително и общите части – стълбища, мазета, тавани.

Ако пък имате нужда от ветеринарен лекар за София, може да погледнете сайта mladostvet.com.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Recent Articles

One Response to “Как да се справя с хлебарките?”

  1. Наистина е най-добре целия блок да се събере и да напръска и то поне два пъти, за да се изтребят всичките. Но проблема е, че все има няколко бабки, които се дърпат и не искат да дадат пари и да си напръскат жилищата. А точно в тях е най-мръсно и най-много се развъждат. Даже съм им казвал, че аз ще им платя само да напръскат. не искали, било отровно. Няма излизане на глава и ние колкото и да пръскаме все извират след време.

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg