Как да кача клипче във vbox или youtube

February 5th, 2012 by

Решили сте че трябва да сподели някакво ваше видео съдържание или клипче, което харесвате в някой от популярните сайтове за видео споделяне като vbox, youtube, vimeo или друг. Няма нищо по-лесно от това след като вече имате видео файла.
Първото нещо, което трябва да направите е да си направите акаунт в сайта, който сте си набелязали. Регистрацията обикновено преминава много бързо и лесно.
След това може да се запознаете с правилата на съответния сайт, тъй като е важно вашето клипче да не нарушава правилата за ползване на сайта или да е с чужди авторски права. В противен случай най-малкото клипчето ви може да бъде изтрито.
След като го сторите, може да се огледате в сайта за бутон “Качване” или “Upload”. Това ще ви отвори форма, в която да прикачите клипа си от своя си компютър, да му сложите заглавие, описание и ключови думи и да го прикачите в сайта.
Друга важна опция тук е възможността кой може да вижда и споделя въпросното клипче. Повечето сайтове предлагат различни възможности за видимост и за достъп до клипчето с парола. Така ще може да го гледа само този на който пратите освен линк към клипчето и паролата.

Твоята реклама на това място?

Искаш ли твоята реклама да стои на това място и всеки влязъл в  статията да я види?

Професионална SEO оптимизация от експерти - нашата дигитална агенция предлага професионални SEO услуги, управление на онлайн репутация (ORM); консултации за различни уеб проекти, изгработка на уебсайт или електронен магазин; управление на ppc реклама и управление на представянето на вашата компания в социалните мрежи. Разгледайте и заявете своята уеб услуга сега на www.reshenia.com

Related Articles

2 Responses to “Как да кача клипче във vbox или youtube”

Leave a Reply

© 2023 Uni-muni.com. All rights reserved. Entries RSS
TRUSTi.ca verified
Uni-muni.com е проект на Диномика ЕООД. Други проекти: Дигитална агенция | SEO оптимизация | ORM - онлайн репутация | Изработка на уебсайт | Боби Бончев | Александър Ненов | Trio.bg