facebook Как да си направя или скрия албумите и снимките само за приятели

Фейсбук потребител съм от малко след създаването на фейсбук. Споделям някакви неща, но за времето съм си иградил навик за ограничанване доколкото може на нещата, които споделям. От време на време си преглеждам и настройките да видя дали нещо не се е показало.

Днес правих точно това. Изтрих си приложения, които имат достъп до моя профил и данни и които не ползвам. Прочетете тук как да изтриете или блокирате приложения, които не ползвате.

Друго нещо, което много ме изнерви днес е че дълго се лутах докато намеря от къде да си направя видимостта на албумите само за приятели, защото част от албумите и снимките ми се виждаха от хора, които не са ми приятели.
Ето как стана:
– цъкате на профила си
– под аватара ви има линк Снимки, който отваряте
– виждате албумите си и горе в дясно на албумите и снимките ви има един линк снимки, цъкнете го
– отварят се албумите и срещу името на всеки албум има бутони за настройка на видимостта. Ще трябва да промените еидн по един. Ако настройката е иконка на планетка, то това означава, че всички виждат албумите ви. Аз промених всичките си албуми на видими само за приятели.
Същото може да направите и с отделни снимки. Просто влизате в самия албум и под всяка снимка има бутоните за настройка на видимостта на снимка.
Гледайте профила си все едно човек, който не ви е приятел ви го вижда, докато регулирате всичките си видимости както желаете.

One thought on “facebook Как да си направя или скрия албумите и снимките само за приятели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.