Как да си наема адвокат и да отстоявам правата си

Адвокатските услуги и въобще дейността на адвокатите са доста непозната сфера за мен или поне бяха. Знаех за адвокатите само това, което съм гледал по филмите и си мислех, че да си наемеш адвокат, който да се грижи за нещата ми или за нещо конкретно е безбожно скъпо начинание. Оказа се, че съм грешал.

Наскоро ми потрябва адвокат за отстояване на мой интерес и се оказа, че всъщност тази услуга е съвсем достъпна.

Това, което аз направих е да се поразровя в интернет и да намеря някой, който предлага услугите си на достъпни цени,
В случая попаднах на адвокат Спасова. Честно казано почти бях загубил надежда, че ще ми изплатят парите, които ми дължеше една фирма. За щастие тя пое с интерес случая и с няколко писма, парите ми бяха по сметката, а до скоро мислех, че се водят дълги съдебни процеси. При мен стана много бързо.

Та ето малко от моя споделен опит за това как може да наемете адвокат и да си гоните интереса:
– потърсете адвокат, който може да ви помогне за конкретния проблем, за целта в сайта трябва да намерите информация затова какви услуги предлага.
– уверете се, че предлаганата услуга и цена ви устройва – най – добре се консултирайте преди да решите дали да ползвате тази услуга, това ще ви струва колкото преглед при лекар.
– доверете се на интуицията си, понякога просто знаеш, че този човек може да ти помогне.

Това, което ми хареса в случая е, че за пръв път отстоях правата си и не се оставих да ме правят на идиот и в случая спечелих. Ако един ден имам собствен бизнес бих се възползвал от услуга като адвокатско обслужване на месечен абонамент.

One thought on “Как да си наема адвокат и да отстоявам правата си

  1. Наистина това да наемеш адвокат в днешно време не е чак толкова скъпо начинание, особено пък като се има предвид, какви проблеми може да си навлече човек като се уповава на собствените сили в области на познанието от които не разбира. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.