Как да си купувам нови дрехи на ниски цени

Пазаруването на нови модни дрешки не е задължително да означава, че трябва да похарчите цяло състояние.

Намирането на хубави дрехи на ниски цени си е изкуство и ако посветите малко време на това, ще може и вие да го правите.

Може да следвате следните няколко съвета да се обличате модерно според стила си и това да го правите за не много пари:

  • Едно от нещата, които може да направите преди всичко е да прегледате гардероба си за неща, които отдавна не сте носили и сте забравили или пък в един момент са ви втръснали да носите, но все още си стават. Ако през няколко месеца си преравяте гардероба, може да оставате приятно изненадани от това което намирате и да се подсещате за онази “забравена” блузка или рокличката, която си купих, но така и не съм носила. Може пък да има ви хрумнат и нови комбинации между ваши дрехи и съчетания, които досега не сте ползвали.
  • Обикаляйте магазините и търсете разпродажби. Много от големите и скъпи магазини правят периодични разпродажби, с които ако свикнете, ще може да си набавят дрехи с големи отстъпки до 50%, че и до 70%. В дългосрочен план, ако пазарувате от разпродажби ще спестявате много пари от това, което харчите за дрехи.
  • Онлайн аукционите вече навлизат и у нас. А може да намерите и чужди магазини с доставка до България, които предлагат доста по-изгодни неща от дрехите, които се предлагат тук.
  • Някой магазини предлагат преуценени стоки или стоки с леки и едва забележими дефекти. Понякога се намират дрехи, които са доста приемливи или може да ви хрумне как да прикриете дефекта.
  • Купувайте дрехи извън сезона. Когато пазарувате лятото зимни неща и обратно, може да пазарувате доста по-изогодно в сравнение, ако е в сезона.

One thought on “Как да си купувам нови дрехи на ниски цени

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.